Fårvang i fokus i valgkampagne

Borgerne i Fårvang får materiale fra alle partier på en gang

Tværpolitisk indsats for at få fat i sofavælgere

Indbyggerne i landsbyen Fårvang mellem Aarhus og Viborg kan i eftermiddag, søndag, opleve en helt usædvanlig forbrødring på tværs af partiskel, når folketingskandidaterne fra Silkeborg uddeler valgmateriale i byen - ikke kun deres eget, men også fra de øvrige partier.

Baggrunden er et ønske om at få borgerne i Fårvang op fra sofaen og hen i valglokalet. Stemmeprocenten ved sidste kommunalvalg var kun 58 procent, og det er det "demokratiske underskud" folketingskandidaterne i 'Stem Silkeborg, stem personligt!' nu vil gøre noget ved.

- Når man bor i et land, hvor man har stemmeret, så bør man føle sig forpligtet til at udnytte sin demokratiske ret og gå ind i stemmeboksen torsdag den 15. september, siger Socialdemokraternes lokale folketingsmedlem fra Silkeborg, Thomas Jensen.

- Vi har set på statistikken fra sidste kommunalvalg og kan se, at Fårvang, som ligger yderst i Silkeborg Kommune, er det sted i vores to valgkredse, hvor vi bør tage det ekstra seriøst at søge dialogen med borgerne, for at sikre os at de husker at stemme, siger Thomas Jensen

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig