Farlige Frank til Randers

Angriberen Frank Kristensen skifter fra Superligaklubben FC Midtjylland til Randers FC

Frank Kristensen (t.h.) har allerede hilst på sin nye chef, Randers FC-træner Ove Christensen. Foto: Randers FC

Randers FC handlede hurtigt, efter at Superligaklubben fredag solgte topscorer Yura Movsisyan til den russiske klub FK Krasnodar for et ukendt rekordbeløb.

Lørdag hentede kronjyderne således den 33-årige angriber Frank Kristensen - også kaldet Farlige Frank - hos ligakonkurrenterne fra FC Midtjylland. Kontrakten løber frem til sommeren 2013, og den hovedstødsstærke angriber glæder sig.

- Da jeg stadig har store ambitioner om at slå Søren Frederiksens målrekord med 139 superligamål kræver det , at jeg får spilletid, og det håber jeg på at få i Randers FC, udtaler Frank Kristensen i en pressemeddelelse.

- Det bliver spændende at prøve noget nyt, og jeg glæder mig til at komme til Randers FC. Det tæller selvfølgelig med, at jeg nok var kommet lidt i overskud hos FC Midtjylland, siger han.

Kærkommen offensiv tilgang
Randers FC's cheftræner Ove Christensen ser den målfarlige angriber som en kærkommen offensiv tilgang:

- Jeg har som træner kendt Frank gennem mange kampe mod ham, og det, jeg har set, har givet mig en stor respekt for hans kompetencer, primært som en stabil målscorer, men også hans seriøse attitude og professionelle tilgang til spillet.

- Vi står nu overfor en spændende situation, hvor vores ønske om at finde en rutineret spiller til angrebet er blevet opfyldt med forward, hvis målinstinkt taler for sig selv, siger Ove Christensen.

Randers FC har ligeledes sagt farvel til offensivspilleren Søren Berg, der er skiftet til AGF, ligesom Mikkel Beckmann gennem længere tid har været skadet.

Frank Kristensen

Frank Kristensen har spillet ikke færre end 330 kampe for FC Midtjylland og scoret 136 mål, heraf 108 i den bedste række.

Udover FC Midtjylland har Frank Kristensen tidligere spillet for Vestervig-Agger og Ikast FS.