Farlig fange set på Ørum Bibliotek

Den 48-årige Per Bjørnskov Madsen er igen set på Djursland, denne gang på biblioteket i Ørum.

Østjyllands Politi efterlyser igen den psykisk syge Per Bjørnskov Madsen. Østjyllands Politi oplyser, at han er blevet set på Ørum Bibliotek omkring kl. 14 i dag onsdag. Politiet betegner ham som ekstremt farlig, og understreger det er vigtig at han bliver fanget hurtigst muligt.

Den 48-årige Per Bjørnskov Madsen har været forsvundet siden 6. juni - efter en opsigtsvækkende flugt fra en psykiatrisk afdeling i Middelfart.

Han er 180 cm høj, han fremstår sportstrænet oghar en lysegrå sweatshirt. Han er kortklippet med lyseblondt til mellemblond hår og så går han i løbe sko. Han virker normal, men er stærkt psykotisk.

Hvis du ser ham, skal du ikke selv gå hen til pågældende, men i stedet ringe til Østjyllands Politi på 114.

Efter hans flugt d. 6 juni, blev Per Bjørnskov Madsens Dankort brugt i en hæveautomat d. 6. september ved Danske Bank, Mariagervej 67 i Randers. Der er ikke direkte videoovervågning af automaten, men et andet overvågningskamera har fanget et billede af en mand. Politiet er ikke sikre på, at det er Per Bjørnskov Madsen , og vil derfor gerne i kontakt med alle, der har oplysninger.