Får nye tip på knivdrabssag

Nye vidner med "interessante oplysninger"

Efter drabet på 56-årig efterlyser politiet igen oplysninger fra vidner, der var ude i naturområde.

Politiet har i weekenden fået enkelte "interessante oplysninger", men mangler fortsat vidner i sagen om drabet på en lille spinkel mand i et naturområde ved Brabrand. 

Den 56-årige blev fredag fundet af nogle SFO-børn ved et vandløb ved Holmstrupgård-bebyggelsen.  Manden boede i den modsatte ende af byen, og efterforskerne forsøger blandt andet at finde ud af, hvorfor han befandt sig i området.

- Vi har fået nogle gode interessante oplysninger, og nu vil vi opsøge væresteder og hans omgangskreds, siger vicepolitiinspektør Michael Weiss fra Østjyllands Politi. 

Et hårdt liv
Den dræbte havde levet et hårdt liv og så ældre ud end sin alder.

Han var 162 centimeter høj, bar solbriller og havde en sort-hvid kasket på sit skaldede hoved.  Desuden var han iført en mørk vindjakke, blå cowboybukser og sorte sko og havde en grøn taske med sig. 

Drabet skete fredag mellem klokken 10 og 13 ved en sti, og politiet håber på at få informationer fra løbere, hundeluftere og andre, der var i området.

- Nogle af de henvendelser, vi har fået, drejer sig om biler og mennesker, og nu skal der ske genafhøringer, siger Michael Weiss.

Forbrydelsen blev begået med kniv. Men motivet er næppe penge.

- Det er ikke et rovmord, det er ikke vores indtryk, siger Michael Weiss.