Får fest takket være Facebook

Østjyde har samlet ind til konfirmationsfest

02:01

1 af 2

En pige fra Randers kan nu se frem til at få en flot konfirmationsfest med både mad og gaver ligesom hendes skolekammerater. Det kan hun takket være en venlig sjæl.

Den hjælpsomme østjyde er Louise Glad. Hun lever og ånder for at lave frivilligt arbejde. Tidligere har hun sørget for, at udsatte familier kunne få en god juleaften.

Fornyligt blev hun kontaktet af en familie, som ikke havde overskud eller økonomi til at få stablet en konfirmationsfest på benene.

Derfor lagde Louise Glad i dag et opslag ud på Facebook, hvor hun bad folk om at donere, hvad de kunne for, at familien - og ikke mindst pigen - kunne få en god konfirmation.

Ganske kort tid efter strømmede det ind med henvendelser, og halvanden time efter var der stablet en fest på benene med mad, drikkevarer, fotograf, bordpynt og hvad der ellers hører til.

Se: - Selvfølgelig skulle jeg hjælpe

- Det er så overvældende, siger Louise Glad til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hun kender ikke selv familien, men var ikke i tvivl om, at hun ville gøre, hvad hun kunne for at hjælpe.

- Vi har alle noget at bidrage med. Noget at give. Det behøver ikke være stort og flot. Bare vi står sammen, kan vi gøre noget for hinanden, siger Louise Glad til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortæller, at familien er blevet både glade og meget rørte over den store hjælp fra de mange Facebook-brugere.

Pigen kan nu se frem til konfirmationsfesten, som bliver afholdt på søndag.

Se mere i tv-indslaget øverst på siden.