Far får skulderklap

Uenighed om Ugens Skulderklap

02:28 Luk video

Der var ikke helt enighed mellem Kim Qvist og Anne Larsen, om hvem der i denne uge har gjort sig mest fortjent til at få Ugens Skulderklap.

Den første kandidat til Ugens Skulderklap i denne uge er Familien Heilmann Petersen, med far Jesper i spidsen. Han tændte 70.000 julelys på familiens hus i Assentoft til ære for hospitalsklovnen Lulu fra Randers sygehus, som deres lille dreng har haft stor glæde af, da han var indlagt med meningitis.

Familien inviterede til udendørs juletænding og samlede på den måde 13.000 kr. ind til hospitalsklovnen Lulu.

Den anden kandidat er Rådmand for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune Thomas Medum. Han lukkede kontoret i tre dage, og sendte sine 150 administrative medarbejdere ud at arbejde sammen med de ansatte på ældrecentrene hvis tid og interesse de varetager til daglig. Selv tog rådmanden kosten hånden og tog i arbejdspraktik på et ældrecenter i Hasle.

Ugens sidste kandidat er Karin Salling hvis fond Herman Salling Fonden har doneret 171 millioner til gode almene formål i Aarhus Kommune.

Klik på videoen øverst og se hvem får Ugens Skulderklap eller se det i Markante Meninger onsdag kl. 18.20 på TV 2 | ØSTJYLLAND.