Fans snydt for koncert

Der var ikke meget rock'n'roll til omkring 300 Bon Jovi-fans her til aften. De nåede slet ikke til Gl. Estrup.

Omkring 30.000 Bon-Jovi fans fik her til aften lov til at opleve deres idoler live i Gl. Estrup, da den amerikanske gruppe gjorde stop på Djursland i forbindelse med deres Europa-turné.

Men omkring et par hundrede forventningsfulde koncertgæster gik glip af numre som "Living on a Prayer" og "You Give Love a Bad Name".

De kom nemlig ikke længere end til Randers.

Mange koncertgængere havde købt billet til en af de busser, der transporterede gæster til Gl. Estrup inden koncerten, men noget gik helt galt, for da klokken havde passeret 21, stod over hundrede af dem stadig i venteposition i Randers, mens Jon Bon Jovi allerede havde godt fat i mikrofonen på scenen i Gl. Estrup.

- Jeg er rasende og har også lige tudet lidt. Jeg har brugt 4.000 kroner på det her - på at stå på en parkeringsplads og glo i flere timer, sagde Marlene Christiansen fra København til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hun vil nu, lige som flere af de andre skuffede fans, klage for at få returneret det fulde beløb på grund af det, som hun betegnede som en logistisk opgave, man tydeligvis ikke magtede at løse.

Ventede du forgæves på en bus, eller sad du fast i trafikken og gik glip af koncerten, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du skal blot gå klikke <a href="http://tv2oj.dk/giv_os_et_tip.asp">her</a>.