Fans: Horsens har en speciel stemning

Melodi Grand Prix i Horsens er bare federe end andre steder, mener tre veteraner ud i folkefesten

01:57

1 af 2

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor der bliver afholdt Dansk Melodi Grand Prix. I hvert fald ikke, hvis man som medlemmerne af Melodi Grand Prix-fanklubben er kommet for at have en fest.

Og her er der stor glæde over, at det er Horsens, der løb med værtsskabet.

2.000 liter fadøl – som til Vild med Dans

- Der er stor forskel på, hvordan stemningen er i salen, og de gange vi tidligere har været i Horsens, har der været en kanon stemning. Folk er helt med på det. Så det forventer vi, at folk er helt oppe og ringe, siger Diana Christensen fra Randers, der sammen med veninderne Annette Jensen fra Søften og Ann Mainz Christensen fra Hadsten har været til Melodi Grand Prix flere end ti gange.

- Det er stemningen, der gør det. Man kan danse, man kan synge, og man kan tage pænt tøj på. Det er glimmer, og det er fest, siger Diana Christensen.

Fanklubben på plads før det store slag

Kun Emmelie de Forrest, der for nogle år tilbage vandt med sangen 'Only Teardrops', som senere også vandt Eurovision Song Contest, har de tre gættet rigtigt som vinder. Men den dårlige hitrate forhindrer dem ikke i at have hver deres bud igen i år.

- Vi har lidt forskellige forslag til, hvem der vinder i år, men vi har aldrig gættet den rigtige vinder, siger Ann Mainz Christensen, inden de tre viser deres favoritter frem.

Se hvem det er i videoen øverst i artiklen.