Fans giver gave til direktøren

Fans vil vise deres støtte til AGF-direktør efter uheld

Foto: Allan Baden (allanbaden.dk) / TV2OJ

AGF-fans har startet en indsamling, hvor pengene skal gå til en gave Jacob Nielsen, der er direktør i klubben.

Jacob Nielsen kom til skade ved et uheld, hvor han væltede på en firhjulet motorcykel i forbindelse med et privat arrangement lørdag.

AGF-direktøren har brækket nogle ribben og pådraget sig en hjernerystelse, hvorfor han er sygemeldt ugen ud.

Indsamlingen styres af morethanaclub.dk, der er en hjemmeside med nyheder om AGF.

Og der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at Jacob Nielsen på kort tid er blevet en populær mand i Aarhus efter sit skifte fra Randers FC sidste sommer. I løbet af mandagen er der indsamlet 2.950 kroner til en gave til direktøren.

Se: AGF-boss kørte galt på en ATV

- Det var en bruger på morethanaclub.dk, som foreslå, om ikke vi skulle lave en indsamling. Det, syntes vi, var en god idé. Vi har som fans et ansvar for at støtte op om AGF og hjælpe klubben, siger Henrik Rothenbücher, der er journalist og indehaver af morethanaclub.dk, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Folkene bag indsamlingen havde forventet, at der ville komme 300-400 kroner i kassen, og at der på den måde kunne blive til en gavekurv til Jacob Nielsen.

- Det er virkelig overvældende, at der er kommet så mange penge, siger Henrik Rothenbücher og fortæller, at der forsat bliver givet penge til indsamlingen.

- Vi er virkelig glade for at have Jacob Nielsen som direktør. Han virker til at have styr på det, og han virker til at være den helt rette mand til jobbet. Vi har meget respekt for ham, siger Henrik Rothenbücher.

Da det indsamlede beløb for længst har oversteget det forventede, skal han nu finde ud af, hvordan pengene skal administreres.

- Vi ville egentlig bare have købt en gavekurv, men nu ser det ud til, at vi måske skal have fat i noget andet. Nogle brugere på morethanaclub har foreslået, at vi køber en gave til Jacob Nielsen, og så donerer det overskydne beløb til noget arbejde i AGF i hans navn. Det kunne for eksempel være til arbejdet med tifoer, siger Henrik Rothenbücher.

Hvilken gave, AGF-direktøren kan se frem til at modtage, er derfor endnu uvist, men meget tyder på, at indsamlingen ikke er færdig med vokse.

Du kan følge indsamlingen her