Fandt våben og narko under bordel-razzia

Politiet fandt geværer og hash på bordel på Djursland. Ransagningen indgår i rufferisagen mod jetset-parret Anni Fønsby og Erik Damgaard.

Skydevåben, flere kilo narko og store mængder ulovlige dopingstoffer er blevet fundet på den gård ved Kolind på Djursland, hvor to af de medsigtede i rufferisagen mod jetset-parret Anni Fønsby og Erik Damgaard bor.

Ekstra Bladet afslører, at det angiveligt drejer det sig om fire-fem geværer, flere kilo hash og masser af anabolske steroider. De ulovlige dopingmidler har en værdi af over 100.000
kroner på det sorte marked.

Genstandene blev opdaget på loftet af et ransagningshold fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, NEC. Ransagningen blev gennemført som led i en aktion, der var rettet mod en stribe danske bordeller. Aktionen var også rettet mod blandt andet andresser i Randers og i Hasselager sydvest for Århus.

Våben- og narkofundet kan forklare, hvorfor retten i Odense helt usædvanligt valgte fredag at fængsle den 38-årige medejer af gården, HBN, i et dobbeltlukket retsmøde, hvor end ikke
sigtelsen mod ham er blevet offentliggjort.

Den 38-årige maskintekniker boede på gården sammen med en 37-årig kvinde, der i bordelsagen alene er sigtet for rufferi. Parret blev anholdt ved middagstid torsdag.

HBN har tidligere afsonet et års fængsel for salg og besiddelse af de muskelopbyggende dopingpræparater, der især sælges i bodybuilder-miljøet. HBN har flere nære venner i rockerkredse, men er ikke medlem af nogen bande.