Familien leder fortsat efter 73-årige Niels fra Aarhus

Weekenden er blandt andet blevet brugt på cykelture, hvor forsvunden 73-årig mand normalt færdes

Søndag rykkede politiet ud med hunde for at lede efter 73-årige Niels Joachim Nicholaisen, der har været forsvundet siden fredag, men det gav desværre ikke nye oplysninger.

Familien til Niels Joachim Nicholaisen lever altså fortsat i uvished, og det er heller ikke lykkedes for familien at komme frem til nye oplysninger i sagen, selvom store dele af weekenden er blevet tilbragt på steder, hvor den eftersøgte holder af at tilbringe tid.

- Vi har brugt hele weekenden på at cykle rundt, hvor han normalt færdes. Han er en naturmand, der ofte går lange ture, og vi har blandt andet kigget efter ham ved Lystbådehavnen og strandkanten, men uden at finde ham. Han tog sin taske med til Seierfitness, men nu har vi fået bekræftet, at han aldrig dukkede op dernede, og sidste mobilkontakt er fredag klokken 19.15, fortæller sønnen Jesper Nicholaisen til tv2oj.dk.

Forsvundet i to døgn: Politiet har ingen spor efter Niels fra Aarhus

Søndag havde opmærksomme borgere set en mand i Risskov, der passede nogenlunde på signalementet, men det viste sig at være falsk alarm.

Gruppen Missing People er gået aktivt ind i sagen og vil nu undersøge en række ting nærmere.

- Missing People er i gang med at søge rundt omkring, og mine oplysninger om hans færden vil de forsøge at koble sammen med oplysninger via overvågningskameraer. Måske kan man se noget af gadebilledet ved en bank, og de vil kontakte forskellige virksomheder for at se eventuelle aktiviteter fredag aften. Derudover er vi i løbende kontakt med politiet, og i går fortalte de mig, at de vil gå i vandet i dag, fortæller Jesper Nicholaisen.

Politihunde leder efter 73-årige Niels

Niels Joachim Nicholaisen er 190 centimeter høj, slank og frisk af sin alder.

Han var iført en knælang grøn vinterjakke og gule støvler af mærket Timberland.

Han havde muligvis en hue på og kan også have medbragt en rygsæk, oplyser politiet.

Har du set den 73-årige mand, eller har du andre oplysninger om sagen, kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114 eller 87 31 14 48.