Familiefar efterlyser ejermand: Legetøjsdrone faldt ned i baghave

En legetøjsdrone er under december-blæsten endt i en baghave i Skanderborg. Nu efterlyses ejeren

01:47

1 af 2

Et par dage efter et stormvejr i december måned ser Lars Frostholm og hans familie noget hvidt på græsplænen. Da de går udenfor og undersøger sagerne, finder de en lille legetøjsdrone på græsset i deres have.

- Det var lige før jul i en af de dage, hvor det havde blæst. Jeg tænker, at der er en, der har været ude at flyve med den, og så er den nok blæst fra ham på en eller anden måde og havnet her i haven, siger Lars Frostholm fra Vrold ved Skanderborg.

Men her et godt stykke inde i januar er ejeren stadig ikke fundet. Lars Frostholm har ellers haft ejermanden efterlyst på Facebook, men uden held.

- Jeg håber da stadig på at ejeren dukker op og giver sig til kende på en eller anden måde, så han kan få den tilbage og lege med den igen, siger Lars Frostholm.

Droner vil falde ned fra luften

Lars Frostholm var meget overrasket over at finde dronen i sin baghave, men han tænker også, at det er en situation, der om kort tid ikke kommer bag på nogen.

- Jeg synes jo, at det er meget sjovt. Det er jo ikke lige noget, man ser hver dag, men pludselig så var den der, Lars Frostholm.

- Det er jo en ny tid, vi er kommet ind i, med diverse ting, der kan flyve rundt i luften. Så det er nok noget, vi skal vende os til, at sådan nogle ting kan komme ned i tide og utide, siger han med et smil.

I videoen øverst i artiklen kan du se en drone i funktion og høre interview med Lars Frostholm. Palle Hansen har stået for billeder og interview.

Her kan du se Facebook-efterlysningen: