Familie udsat for barsk hjemmerøveri

Østjyllands Politi søger vidner, der har set noget i forbindelse med et groft hjemmerøveri i Trige onsdag nat

Foto: Google Maps

En familie fra Trige var i nat kl. 03.29 udsat for en særdeles ubehagelig og voldsom oplevelse. To mænd brød ind i huset, hvor de stødte på et forældrepar og deres to døtre på 23 og 26 år. Familien blev truet, og det udviklede sig til grov vold.

Faren og den ene datter blev nemlig slået med et slagvåben, og de måtte efterfølgende behandles på skadestuen.

- Vi er stort set på bar bund i sagen. Familien har givet et sparsomt signalement af mændene, som de har svært ved at beskrive, fordi det var mørkt. Derudover søger vi efter spor på gerningsstedet. Vi har også afhørt naboer til familien, men det har ikke bragt noget med sig, siger politikommissær fra Østjyllands Politi, Anders Uhrskov, til tv2oj.dk.

Brug for hjælp fra borgere

Gerningsmændene fik en del af familiens smykker med sig fra røveriet. Den eneste beskrivelse, politiet har af mændene, er, at de var iført mørke dragter og var maskerede med elefanthuer.

- Derfor har vi virkelig brug for offentlighedens hjælp. Hvis nogen har set eller hørt noget i Trige omkring gerningstidspunktet i nat, så hører vi meget gerne fra dem, forklarer Anders Uhrskov.

Østjyllands Politi ved heller ikke, hvordan røverne er kommet til og fra villaen i Trige. Så hvis nogen har set to mænd løbe hen til en bil i Trige i nat, må man meget gerne rette henvendelse til politiet, lyder det fra Anders Uhrskov.

- På nuværende tidspunkt har vi ingen mistænkte i kikkerten, men jeg kan dog sige, at vi arbejder ud fra, at røveriet er et enkeltstående tilfælde, fortæller politikommissæren.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Opdateret den 7. januar klokken 15.58:

Familien udlover en dusør på 50.000 kroner for tip, der kan føre til pågribelse af gerningsmændene.

Opdateret den 7. januar klokken 14.19:

Østjyllands Politi oplyser, at der er en markant højdeforskel på de to gerningsmænd. Den ene er cirka 160-170 centimeter høj, og den anden er cirka 190 centimeter høj.