Familie er bidt af håndbold

Klar til at heppe på Danmark i aften

01:12

1 af 2

Familien Rasmussen fra Gødvad ved Silkeborg er vild med håndbold.

Moderen er aktivt medlem i Bjerringbro-Silkeborgs fanklub, BSV Support, datteren maskot og sønnen både dommer og spiller.

Der er derfor heller ingen tvivl om, hvor familien skal være netop i aften, når Danmark møder Saudi Arabien i en VM-kamp. De er klar i aften foran storskærmen i Jysk Arena i Silkeborg for at støtte op om de danske drenge.

- Det er jo en måde at bakke op herhjemme fra, fordi vi ikke har muligheden for at sidde dernede i Qatar og råbe, siger Anette Rasmussen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kærligheden til håndbold begyndte i Bjerringbro-Silkeborg og er med tiden kun vokset og vokset.

Anette Rasmussen og resten af familien er ofte at finde på lægterne, når Bjerringbro-Silkeborg spiller og har også flere gange været i udlandet for at overvære landsholdskampe.

For den østjyske familie er håndbold indbegrebet af fællesskab, og det er det fællesskab, de dyrker gennem deres mange aktiviteter.

- Man kan leve sig fuldstændig ind i det, siger Anette Rasmussen.

Om det lykkes for Danmark at vinde over Saudi Arabien i aften, er familien ikke i tvivl på. Selvom nederlaget til Argentina kom som en stor skuffelse og overraskelse for alle, er håbet stadig rødt og hvidt.

- Det skulle helst gå bedre end kampen i fredags. De vinder. Og de må også gerne vinde stort. De må gerne slå fast, at vi er med, fordi vi vil noget, siger Anette Rasmussen.

TV 2 | ØSTJYLLAND er i aften med live klokken 19.30 fra Jysk Arena i Silkeborg, hvor kampen Danmark-Saudi Arabien bliver vist på storskærm.

Du kan møde den håndboldtossede familie i tv-indslaget øverst på siden.