Færøsk landsholdsspiller forlader Randers FC

Midtbanespilleren Brandur Hendriksson fortsætter karrieren i islandsk fodbold

Brandur Hendriksson nåede at spille ni kampe for Randers FC.

Det er ikke blevet til meget spilletid i Randers FC for den færøske landsholdsspiller Brandur Hendriksson, der nu forlader klubben for at fortsætte i islandsk fodbold.

Den 22-årige færing kom til Kronjylland i sommeren 2016, efter at han skiftede fra FC København. I de små to år, han har været i klubben, blev det kun til ni kampe i Superligaen.

Læs også Randers FC henter landsholdsspiller i FC København

At han ikke har fået mere spilletid, skyldes dog først og fremmest, at han i en meget lang periode blev holdt væk fra banen af en langvarig korsbåndsskade.

Brandur har været et godt bekendtskab og har været meget dedikeret.

Rasmus Bertelsen, cheftræner, Randers FC

- Det er ikke blevet til så meget spilletid for Brandur, og han vil virkelig gerne have gang i den igen efter at have været ude så længe. Derfor har vi valgt at lade ham komme videre nu, siger Randers FC-cheftræner Rasmus Bertelsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Brandur har været et godt bekendtskab og har været meget dedikeret i sin tid i klubben. Vi vil gerne takke ham for indsatsen og ønske ham al mulig held og lykke fremover.

Ude med skade i et år

Brandur Hendrikssons korsbåndsskade holdt ham ude i et år. Heldigvis for den 22-årige færing er han nu blevet sit skade kvit.

I fremtiden skal han tørne ud for islandske FH Hafnarfjordur, der i øvrigt har den tidligere Randers FC-cheftræner Ólafur Kristjánsson på lønningslisten

Brandur Hendriksson nåede at score et enkelt mål i Randers-trøjen. Inden han kom til Randers FC, havde han været udlejet til Vendsyssel FF i den næstebedste danske fodboldrække.