Færger til og fra Ebeltoft aflyst

MolsLinien har aflyst alle færger til og fra Ebeltoft resten af dagen, mens hurtigfærgerne mellem Århus og Odden fortsat sejler.

DSB oplyser, at de fleste tog kører, men med forsinkelser op til 25 minutter. Ventetiden kan stige fordi flere sporskifter på Sjælland har drillet på grund af kulden. Togene på Grenaa-banen kører fortsat rettidigt.

De fleste rutebiler i amtet kører stadig, men man skal regne med, at der kan være op til et kvarters ventetid på udsatte ruter. Abildskous Busser oplyser at alle deres afgange med linie 888 afgår til tiden, dog med forsinkelser i ankomsten.

Vagtcentralen i Århus Amt oplyser at alt materiel er igang med at rydde vejene. Ialt 80 sneplove har indtil videre kunne holde alle amtsveje åbne og farbare, MEN kun til forsigtig kørsel. Grenaa Politi oplyser her til aften, at der kan opstå problemer på især de mindre kommuneveje i løbet af aftenen. Randers Politi har endnu ikke ophævet deres opfordring til at al unødig udkørsel frarådes. Fra Skanderborg meddeler Politiet dér, at alle veje i området Ry, Skanderborg og Odder er farbare ved forsigtig kørsel.