Fængslet efter hjemmerøveri

Forbindelse til taxarøvere efterforskes fortsat

Foto: Colourbox

En 16-årig ung mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for medvirken i et hjemmerøveri søndag aften mod en beboer i Hammel.

Her blev beboeren overrasket af tre mænd, der slog ham i brystet og tvang ham til at udlevere kontanter og en mobiltelefon.

Den 16-årige blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved byretten i Randers. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, da politiet stadig efterforsker sagen.

Mandag kom det frem, at tre mænd var kørt i taxa fra Odense til Hammel søndag aften. Efter at taxachaufføren havde kørt de tre mænd tilbage til Odense, blev chaufføren udsat for røveri.

Se: 16-årig sigtet for hjemmerøveri

Østjyllands Politi og Fyns Politi udveksler nu informationer for at finde ud af, om der er en forbindelse mellem de to sager.

Den 16-årige er ifølge politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi ikke blandt de tre mænd, der søndag kørte i taxa fra Odense til Hammel.

På grund af sin unge alder anbringes den 16-årige under varetægtsfængslingen i surrogat, hvilket vil sige, at han skal sidde i en ungdomsinstitution. Han har kæret afgørelsen.