Ex-træner: Jeg føler med AGF

Peter Sørensen efter nedrykning

AGF har i forårssæsonen bare dalet og dalet i tabellen, og søndag rykkede holdet med et brag ned i 1. division, efter et nederlag på 0-3 mod Sønderjyske på hjemmebanen i Aarhus.

Peter Sørensen blev fyret som træner i AGF i slutningen af februar i år kun to kampe inde i forårssæsonen efter et nederlag på 1-4 til AaB og vedvarende rygter om uro i spillertruppen.

Han ønsker ikke at stille op til interview, men i en SMS til TV 2 | ØSTJYLLAND skriver han:

- Jeg føler med AGF, men først og fremmest føler jeg med spillerne, som fortjener bedre og som har kvalitet til at ligge meget bedre i Superligaen. Det har jeg sagt før. Jeg er ked af det på deres vegne, og jeg er ked af, at jeg ikke fik mulighed for at gøre mit arbejde færdig og indfri klubbens målsætning om at præge toppen af Superligaen inden 2016. Det tror jeg stadig, vi havde klaret med de rette justeringer undervejs, lyder det fra Peter Sørensen.

Se: Derfor rykker AGF ned

Peter Sørensen blev træner for AGF tilbage i 2010, hvor holdet netop var rykket ned i 1. division. Han sikrede oprykning med klubben i første hug, og han efterlod holdet i 2014 på en ottende plads i Superligaen med 23 point efter 19 spillerunder.

Da Peter Sørensen blev fyret efterlod klubben roret assistenten, Jesper Fredberg.

Hvem der kommer til at stå i spidsen for den aarhusianske klub efter sommerferien, når der endnu engang står 1. division på programmet, vides endnu ikke.