Et liv med mad

25 år med mad til stamgæster og kongelige 

02:04

1 af 2

På Hotel Postgaarden i Mariager kender alle kokken. Gæsterne, personalet og bestyreren. For det kræver sin mand at holde styr på over 90 retter og tre forskellige menukort. Og i 25 år har Henrik Mikkelsen var manden i spidsen i køkkenet.

Det er det næstlængste, en køkkenchef har været samme sted i Danmark, kun overgået af den tidligere kok på kongeskibet Dannebrog, der bestred posten i 43 år. I sin karriere har Henrik Mikkelsen dog også haft æren af at lave mad til Dronning Margrethe og Prins Henrik. Og det har været en god tid bag gryderne for den rutinerede chef - og han har ingen planer om at stoppe.

- Jeg bliver ved, til jeg ikke kan mere. Så længe helbredet holder til det, så bliver jeg ved, det er helt sikkert, siger Henrik Mikkelsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere i tv-indslaget øverst på siden.