Et år i kø hos politiet

Drømmerejse blev til lang kamp

01:54

1 af 2

Leni Annette Hillerstrøm fra Silkeborg  købte i 2011 en rejse til 36.000 kroner af en lokal forretningsdrivende. Men hun kom aldrig af sted på rejse, for flybilletterne udeblev og pengene hun havde betalt, har hun ikke set siden.

I marts sidste år anmeldte hun den forretningsdrivende til politiet i Silkeborg. Hun fik at vide, at de godt kendte til svindleren, fordi de havde flere anmeldelser på ham.

Men siden da har sagen stået stille. På grund af manglende ressourcer hos Midt - og Vestjyllands Politi fik sagen lov at ligge i mere end et år.

- Først bliver vi snydt så vandet driver af os og mister en masse penge, og bagefter får vi slag nummer to i nakken ved at Politiet ikke vil hjælpe os, når vi beder om det, fortæller Leni Annette Hillerstrøm til TV 2 |ØSTJYLLAND i dag. 

-Vi forventer at få noget igen for de skattekroner vi betaler til samfundet. Det føler vi bestemt ikke, vi har fået i den her sag, siger hun.

Prioritere opgaver 

Vicepolitikommissær Bent Riber Nielsen, fra Midt-og Vestjyllands Politi bekræfter, at politiet lider under nedskæringer og derfor må prioritere opgaverne.

- Det er bestemt ikke tilfredsstillende, men omvendt må vi også forholde os realistiske til de krav der stilles i dag i det danske samfund. Der er en bestemt mængde ressourcer til et bestemt stykke arbejde, og dem må vi fordele, så godt vi kan, fortæller han i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

 

Efter et år kø er der netop taget hul på Leni Annette Hillerstrøms sag.

Se mere i tv-indslaget øverst på siden.