Erik Veje tager to år mere i Århus Håndbold

Århus Håndbold har forlænget aftalen med sin træner, så den løber frem til 2020

Erik Veje Rasmussen har stået i spidsen for klubben siden 2003 med undtagelse af et par perioder væk fra håndbolden. Foto: Claus Fisker - Scanpix

Erik Veje Rasmussen fortsætter som træner i Århus Håndbold frem til 2020.

Det står klart, efter at parterne har forlænget kontrakten.

Læs også Århus Håndbold knust af nordjyske konkurrenter

Det skriver Århus Stiftstidende. 

Jeg synes, det er fedt at arbejde med talenterne. Det er det spændende.

Erik Veje Rasmussen, træner, Århus Håndbold

Dermed er den tidligere landsholdsspiller også i spidsen for klubben i de to kommende sæsoner, og det samme gælder for assistenttræner Simon Sørensen og fysisk træner Morten Frank.

- Det giver rigtig god mening, at vi gør det samme med trænerstammen, som vi har gjort med spillerne i den seneste tid. Det giver trænergruppen fred og ro, at vi nu har styr på fremtiden, siger direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen, til avisen.

Spændende perspektiv

Erik Veje Rasmussen har stået i spidsen for klubben siden 2003 med undtagelse af et par perioder væk fra håndbolden. 

Træneren hæfter sig specielt ved muligheden for at arbejde med talenter og en grundstamme, hvor flere spillere har forlænget deres kontrakter med klubben. 

- Jeg synes, det er fedt at arbejde med talenterne. Det er det spændende, og lige nu har vi rigtig mange spændende spillere samlet i Århus Håndbold.

Læs også Århus Håndbold i vildt comeback mod Skanderborg

- Det er virkelig flot arbejde af vores direktør Jan Nielsen, at han har formået at holde på dem og lave toårige aftaler med flere af dem. Det gør også perspektivet utrolig spændende i Århus Håndbold, siger cheftræneren.