Erik Rasmussen ser frem til udfordringen

Erik Rasmussen glæder sig til at begynde som træner i AGF til nytår. Direktør Lars Windfeld har fremskyndet trænerskiftet for at skabe ro.

Fra årsskiftet og frem til sommeren 2011 hedder cheftræneren i SAS Ligaklubben AGF Erik Rasmussen. Den tidligere FC Midtjylland-træner ser frem til udfordringen.

- Jeg glæder mig meget til den udfordring, det er at blive træner i en af landets mest traditionsrige klubber. Jeg har fulgt holdet her i efteråret, og Ove Pedersen har fået opbygget en rigtig talentfuld og spændende trup. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med spillertruppen og den øvrige stab omkring holdet, siger Erik Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han skulle have begyndt senere på foråret, men den seneste tids uro har fået ledelsen til at fremskynde trænerskiftet.

- Vi har valgt at forcere processen og dermed forhåbentlig skabe ro om holdet, så vi kan sikre fokus på at skabe resultater i de resterende kampe i efteråret. Erik er en trænerkapacitet
med de kompetencer, som vi i den sportslige ledelse har følt er de rigtige til at videreføre arbejdet og løfte AGF til det næste niveau, siger AGF's direktør Lars Windfeld.