Erik Bo i strid med kommune

Tidligere fodboldspiller overvejer politianmeldelse

Den tidligere professionelle fodboldspiller Erik Bo Andersen overvejer at melde Randers Kommune til politiet.

Erik Bo Andersen ejer i dag et selskab, der står for en større udstykning af parcelhusgrunde i Randers-forstaden Dronningborg. I området omkring udstykningen vil Randers Kommune nu etablere en række stier, der ifølge Erik Bo Andersen er ulovlige.

- Stierne er ikke en del af lokalplanen. De bliver etableret hen over hovederne på beboerne i området, uden at de har mulighed at gøre indsigelser, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- De ligger i et naturskønt område. Beboerne har købt deres grunde uden at vide, at der pludselig skulle opføres stier. Derudover risikerer de, at det bliver dem, der hænger på udgifterne til vedligeholdelse, hvis stierne senere bliver overdraget til grundejerforeningen.

Overvejer politianmeldelse

Ifølge Erik Bo Andersen har han selv skullet overholde et utal af regler i forbindelse med hans salg af byggegrunde i det østlige Randers. Derfor er han skuffet over, at Randers Kommune ifølge ham etablerer nye stier uden at spørge beboerne.

- Det pisser mig helt af. Normalt skal den slags indgå i en lokalplan, som sendes til høring. Det er ikke sket. Derfor har vi ikke haft mulighed for at komme med indsigelser.

Erik Bo Andersen klagede for en uge siden til Randers Kommune, men har endnu ikke fået svar.

- Jeg overvejer nu, hvad jeg skal gøre. Måske ender det med en politianmeldelse, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Erik Bo Andersen - også kendt som "Røde Romario" - har som professionel fodboldspiller i 1990'erne spillet for blandt andre AaB, OB og den tidligere skotske storklub Glasgow Rangers. Han har desuden spillet seks kampe på A-landsholdet.

Erik Bo Andersen har tidligere siddet i Randers Byråd for partiet Venstre.

TV 2 | ØSTJYLLAND har søndag forgæves forsøgt at få en kommentar fra Randers Kommune.