Engelsk på alle klassetrin

Aarhus får international børnehave og SFO 

Foto: Flickr

Fra i morgen, tirsdag, kan børn og unge gennemføre et helt uddannelsesforløb fra børnehave til ph.d i et internationalt miljø i Aarhus.

Det er resultatet, når den internationale børnehave åbner i Højbjerg. 

- Aarhus har nu sammen med tilbud om international skole, gymnasium og videregående uddannelse en hel vifte at tilbyde den internationale arbejdskraft, vi har så stor brug for, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S) i en pressemeddelelse.

Med til billedet hører også, at Langkær Gymnasium og HF tidligere i år kunne indvie den første internationale gymnasie-uddannelse i Aarhus.

Bag den nye internationale børnehave og SFO står Aarhus Academy for Global Education, en nyetableret organisation, der i løbet af det kommende år har ambitioner om at tilbyde både børnehave og skole med den internationalt anerkendte IB-certifering.

- Børnehaven og SFO'en er første etape i de nye forbedrede forhold for internationale familier i Aarhus og omegn. Til august 2012 ser vi frem til at byde elever på alle klassetrin velkommen til en skole, der ikke kun kan tilbyde et innovativt uddannelsesmiljø, men også et globalt uddannelsesforløb der inden længe vil repræsentere den anerkendte IB-certificering, siger skoleleder for Aarhus Academy for Global Educationr Leeanne Wooten-Neumann i en pressemeddelelse.