Endnu en stor-sejr til BSV

Bringer sig tæt på CL-avancement

Bjerringbro-Silkeborg havde intet besvær med at besejre St. Petersborg søndag aften i håndboldens Champions League. BSV vandt med 31-22 og holder dermed fast i fjerdepladsen i CL-gruppen.

 

Som cifrene antyder, havde DM-sølvvinderne totalt styr på begivenhederne hjemme i Jysk Arena i Silkeborg og var tæt på at kopiere resultatet fra den omvendte kamp i Rusland, der sluttede med en dansk 12-målssejr.

Et effektivt BVS-hold

Takket være rigtigt godt forsvarsspil og storspil af Jannick Green i målet lykkedes det ikke blot at holde russerne fra at score, det gav også masser af kontrachancer, som blev udnyttet med stor effektivitet.

BSV var i øvrigt handicappet af at måtte undvære de to normale højrebacks Nikolaj Ø. Nielsen og Simon Kristiansen, men Mads Ø. Nielsen og Rasmus Lauge tog fint over i angrebsspillet.

Tæt på avancement

Dagens sejr var den tredje ud af seks mulige i gruppespillet, og der resterer nu fire kampe.

Den nuværende pointhøst kan vise sig at være rigeligt til at slutte blandt de fire bedste, der går videre til ottendedelsfinalerne. Holdet kan dog formentlig selv eliminere den sidste tvivl med en sejr over bundholdet Chambery i februar måned.

Bjerringbro-Silkeborg er med seks point kun to point efter Gorenje Velenje fra Slovenien og Metalurg fra Makedonien, men i næste runde om en uge venter polske Vive Targi Kielce, der endnu ikke har sat point til.