Endnu en spiller til SK Aarhus

Anne Sofie Hjort skifter til SK Aarhus til sommer

Foto: Team Tvis Holstebro

Først var det Lærke Christensen, så Camilla Fangel og nu præsenterer SK Aarhus sin tredje nye spiller på blot tre dage.

Det drejer sig om Anne Sofie Hjort, der til sommer skifter fra Team Tvis Holstebro til Aarhus-klubben. Her har den 22-årige venstreback skrevet under på en 2-årig kontrakt.

- Vi har længe søgt en bagspiller, der vil kunne dække i midterforsvaret på absolut højeste niveau. Det har vi fundet i Anne Sofie Hjort. Anne Sofie er dog meget mere end en klasse forsvarsspiller. Hun er også særdeles godt skydende fra distancen. Denne sæson er desværre blevet ødelagt af en skade, men hun er snart tilbage igen, og vi håber, at hun får flere A-landskampe end de to, hun allerede har spillet, siger Jesper Holmris, der er cheftræner i SK Aarhus til klubbens hjemmeside.

Se: SK Aarhus hapser stortalent

Anne Sofie Hjort studerer i Aarhus, og derfor giver skiftet hende optimale betingelser for at kombinere håndbolden med studierne.

- Allerede til samtalen med SK Aarhus fik jeg et godt indtryk af menneskerne på og omkring holdet. Jeg synes, det er en ambitiøs og seriøs klub, der har et godt spillerpotentiale. Jeg synes, SK Aarhus' spil ligger godt til den type spiller, som jeg er. Jeg kan godt lide, at de er et hold, der vil fremad, men samtidig spiller på fysikken. Jeg håber, at jeg i SK kan bidrage med mine kompetencer og erfaring, der forhåbentlig hjælper klubben nærmere de mål, der er sat, siger Anne Sofie Hjort.

SK Aarhus satte onsdag aften Randers HK på plads, da de to hold mødtes i dameligaen. Her blev det til en sejr på hele 25-17 til aarhusianerne.