Endnu en skuffelse for familien: Thomas blev ikke fundet

Den forsvundne 19-årige Thomas Stralner er stadig ikke fundet

Thomas Stralner er efter fire ugers forsvinden stadig ikke fundet.

Lørdag eftermiddag kom der håb om, at den forsvundne Thomas Stralner ville blive fundet. Nye spor i sagen fik Østjyllands Politi til at sende dykkere til Randers for at lede et bestemt sted i vandet.

- Men vi fandt ikke det, vi havde regnet med. Det var i hvert fald ikke et menneske, der var i vandet lige der. PÅ nuværende tidspunkt ved jeg faktisk ikke præcist, hvad dykkerne fandt, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Bo Christensen.

Muligt gennembrud: Politiet på vej til Randers med dykkere

Det var et konkret spor, som organisationen Missing People har fundet i vandet, der fik politiet til at rekvirere dykkere fra Østjyllands Brandvæsen. De søgte således i vandet nær det nye spor i flere timer - desværre uden held.

- Vi er på stedet stadigvæk for at snakke med familien, men dykkerne er taget op af vandet igen, fortæller Bo Christensen.

Flere nederlag til familien

Det er ikke første gang, at den hårdtprøvede familien Stralner har fået nyt håb i eftersøgningen efter Thomas, uden at det har givet det ønskede resultat.

Udover at der flere gange er fundet tegn efter den 19-årige mand via eftersøgninger i vandet og nær havneområdet i Randers, så blev familien også udsat for en meget ondskabsfuld spøg i sidste weekend.

Thomas' familie offer for syg joke

Her gav venneanmodninger fra en Facebookprofil med navnet Thomas Stralner ligeledes de pårørende fornyet håb.

- Det viste sig dog at være en falsk profil. Fødselsdatoen var forkert, og efter at have kigget nærmere på profilen, var vi ikke i tvivl om, at den var falsk. Anmodningerne var sendt til hele familien - også Thomas' 10-årige lillesøster. Det er umenneskeligt og ubeskriveligt ondt at gøre sådan noget, sagde faren Michael Stralner dengang til tv2oj.dk.

Bådejer: Jeg er selv far og vil hjælpe med at finde Thomas

Og i denne weekend led familien så endnu en hård skæbne, da begrundet tro på, at Thomas ville blive fundet, alligevel ikke gav dem den vished og ro i sindet, som de så inderligt har brug for.

Søndag fortsætter eftersøgningen således efter den forsvundne 19-årige mand.