Endnu en profil forlænger med SIF: Kan udvikle mig endnu mere

Georgieren Davit Skhirtladze har netop forlænget sin kontrakt med Silkeborg IF

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Robert Skov omfavnes af Davit Skhirtladze efter hans flotte scoring til 1-0 i Silkeborg IF's 3-0 sejr over Esbjerg fB. Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Mandag forlængede Robert Skov sin aftale med Silkeborg IF, og nu følger endnu en af de offensive profiler i hans fodspor. Davit Skhirtladze har underskrevet en ny kontrakt, der løber til sommeren 2019.

- Det er gået godt for mig, siden jeg kom til SIF. Jeg spiller kampene og hjælper holdet. Desuden er SIF et sted, hvor vi er konkurrencedygtige i Superligaen. Derfor er SIF det bedste sted for mig at blive bedre, og jeg kan udvikle mig endnu mere her, siger Davit Skhirtladze om forlængelsen.

Læs også Robert Skov forlænger i Silkeborg

Georgieren kom til Silkeborg fra AGF for et år siden og det med langt større succes, end han havde hos De Hviee.

- Davit har haft en ujævn seniorkarriere og vel kun haft to gode halve år hidtil i karrieren, efteråret 2012 i AGF og det efterår, vi lige er gået ud af i SIF. Han har haft for få kampe i forhold til det talent, han besidder, hvor han på sine bedste dage holder et niveau, der er ud over Superligaen. Vi tror i SIF på, at han stadig har et uudfoldet potentiale, og det regner vi med at kunne forløse i den kommende kontraktperiode, siger cheftræner Peter Sørensen.

Davit Skhirtladze kom til Danmark og AGF i 2011 som et 17-årigt talent, og i de fem år, han nåede at spille i Århus-klubben blev det til 83 kampe og 9 mål. I SIF har han fået fast spilletid og er allerede noteret for 35 kampe og 13 mål.

03:14

Mandag lød det sådan her fra Peter Sørensen om forlængelsen med Robert Skov. 

Luk video