- En virkelig svær opgave

AGFs Kim Aabech om kamp mod AC Horsens

Søndag eftermiddag er der østjysk topkamp i NordicBet Ligaen, når AC Horsens på hjemmebane møder AGF.

De to østjyske mandskaber ligger side om side i toppen af landets næstbedste række med 14 point hver - dog har aarhusianerne spillet en kamp færre. Viborg FF fører rækken med 22 point.

Søndag klokken 14.30 står de to mandskaber så overfor hinanden, og her forudser AGFs Kim Aabech, at det bliver en svær opgave for aarhusianerne.

- Det bliver en virkelig svær opgave. Vi ved, de er kommet rigtig godt i gang, og Bo Henriksen (Horsens-træner, red.) ligner virkelig en mand, der har fået sat ild i dem. De havde ikke så god en start - det var lidt a la Vejle - og smed en del point, men nu er de har vundet fire af de seneste fem kampe, siger Kim Aabech til AGFs hjemmeside.

Kim Aabech scorede begge AGFs mål, da holdet slog Hobro ud af DBUs Pokalturnering tidligere på ugen.

Han tror, at kampen mod AC Horsens bliver fyldt med aktion.

- Vi kan håbe på, at de gerne vil vise deres hjemmepublikum, at de gerne vil spille fodbold, så det kan blive en livlig affære. De har helt sikkert en masse selvtillid. Vi kender Bo Henriksen fra tiden i Brønshøj for gejst og gnist. De vil sikkert komme i et fuldbanepres, og det skal vi selvfølgelig være opmærksomme på. Så skal vi kunne spille gennem kæderne og få flyttet bolden fremad, siger Kim Aabech.

Kampen mellem de to østjyske hold spilles på Casa Arena i Horsens i dag, søndag, klokken 14.30.