- En skidt præstation

Peter Sørensen skuffet efter nederlag

Peter Sørensen og AGF er færdige i årets DBU Pokalen. Aarhusianerne måtte se sig slået med hele 1-4 på hjemmebane i onsdagens udsatte kvartfinale mod AaB.

- Ja, det var skidt. Kredit til AaB for at spille en god kamp. Men vi kan ikke være tilfredse efter den præstation, siger AGF-træner Peter Sørensen.

AaB bragte sig foran allerede efter to minutter, da Nicolaj Thomsen afsluttede en AaB-kontra, og det mål kom AGF'erne sig aldrig over.

- Det var op ad bakke efter den tidlige scoring. Vi var tvunget til at jagte udligningen, hvilket gjorde os sårbare bagtil. Vi kunne ikke bare stå og afvente og lukke ned. Og det straffede AaB, siger han.

AGF'ernes pres fungerede umiddelbart efter den indledende scoring, hvor Martin Jørgensen især dominerede midtbanen, men presset var ifølge Peter Sørensen ikke konsekvent, og det gav AaB'erne gode arbejdsvilkår.

Se: AGF fik enden på komedie

Cheftræneren bragte sidste kamps målscorer Jesper Lange i spil i pausen, og selvom Lange kæmpede godt for sagen, var det forgæves. Ifølge Lange var det bare ikke AGFs kamp. Nu skal der kigges indad og fremad, fortæller han.

- Vi fungerede ikke som en sammenhængende muskel. AaB fik for meget plads, og de fik lov til at spille imellem vores kæder. Vi var for passive, og det var både, fordi AaB spillede godt, men også fordi vi simpelthen ikke ramte dagen.

- Så det endte desværre med at blive lidt en envejs forestilling. Det var slet ikke en godkendt indsats, det siger selv sig. Så nu skal vi ud at revanche os og vise vores fans, at vi er et godt fodboldhold, siger Lange.

Næste chance for sejr for Lange og resten af AGF-mandskabet er på lørdag, når østjyderne drager til Haderslev for at spille mod Sønderjyske i Superligaen.