- En magisk aften

Elvis' 80 års fødselsdag blev fejret i Randers

06:36

1 af 2

I sidste uge fyldte Elvis Presley 80 år, og det blev fejret.

Men selvom det snart er 40 år siden, at kongen forlod bygningen, så blev der holdt en kæmpe fest i forbindelse med den runde fødselsdag i Randers.

Koncerten blev afholdt af byens og Danmarks eneste Elvis-museum, Graceland Randers, med Henrik Knudsen, indehaver af Graceland Randers, i spidsen.

- Det var en fantastisk fest, og vi fik flotte anmeldelser i pressen, men vigtigere endnu fik vi det også af det publikum, som var med til festen, siger Henrik Knudsen i programmet Kulturkampen her på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Til koncerten var kunstnere fra både ind- og udland inviteret til at hylde kongen af rock. Blandt de særlige inviterede var bandet The Imperials. En amerikansk trio, der tidligere har optrådt som TCB-band for Elvis Presley.

- Det var en speciel aften, og hele atmosfæren den aften var magisk. Det er en af aftener, som man aldrig glemmer igen, siger Henrik Knudsen.

Du kan se meget mere om fejringen af Elvis Presley i videoen øverst på siden, og du kan se hele Kulturkampen torsdag aften klokken 19.55 og klokken 21.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND.