En libertiner i Aarhus

Bassist Paul Hassall forbereder sig til comeback

02:17

1 af 2

John Hassall var bassist i engelske The Libertines med Pete Doherty i front. Bandet var på sit højeste for godt ti år siden, før de valgte at gå hvert til sit.

I dag bor den engelske bassist sammen med sin kone, Line Hassall Thomasen og deres fælles barn i Aarhus. Normalt arbejder han på sine egne musikprojekter, men lige for tiden er han i gang med at forberede sig på The Libertines comeback ved en ved stor og udsolgt koncert i Hyde Park i London om kun 18 dage.

- Det er en fantastisk følelse, og for mig handler det om at give noget tilbage til alle dem, der har støttet os gennem tiden, siger John Hassall.

Han mødte Line Hassall Thomsen for 14 år siden, og hun har derfor fulgt bassisten og The Libertines helt fra begyndelsen.

- Min veninde og jeg stod udenfor pubben og forsøgte at få folk ind og lytte til det her musik, men det var ret svært. Så det er rigtig sjovt at se, hvordan de spiller præcis det samme musik, som de gjorde dengang - bare for 65.000, der gerne vil købe billet, fortæller hun.

Se mere i indslaget øverst.