Emil Scheel: Vi kan spille lige op med alle hold

Silkeborg IF skal hurtigt kigge fremad efter søndagens nederlag til Brøndby IF

02:27

Silkeborg IF måtte søndag aften se sig slået af Brøndby IF på udebane. 3-1 var cifrene på Brøndby Stadion, da kampen var slut, men der er ikke tid til at ærgre sig over resultatet for Silkeborg, der allerede igen skal i kamp på torsdag.

Silkeborg tager hjemme imod FC Midtjylland, som østjyderne har mødt én gang før i denne sæson. Her blev det til et 0-3-nederlag.

- Vi forbereder os lige som alle andre kampe. Vi kigger garanteret på, hvad Midtjylland gør, og hvad vi selv plejer at gøre, og vi skal selvfølgelig ikke kun spille i forhold til deres styrker, vi skal også spille på vores egne, siger Emil Scheel.

Læs også AGF inviterer flygtninge og børnefamilier til gratis bold

 FC Midtjylland ligger i øjeblikket nummer fire i Superligaen, og bliver dermed det andet top-fire hold, som Silkeborg møder på to kampe. Emil Scheel ser det ikke som en fordel, at holdet møder så stærk modstand for anden kamp i træk.

- Nej det tror jeg ikke, nogle ville måske være glad for at få dem ryddet. Omvendt så kommer der også en masse kampe, hvor der måske er mere must-win, så det tænker vi ikke over, siger Emil Scheel. 

Læs også Silkeborg IF's bødekasse: 250 kr. første gang man er anfører

Der er et stykke vej i tabellen fra FC Midtjyllands fjerdeplads og ned til Silkeborg, der i øjeblikket sidder på Superligaens 11. plads. På trods af forskellen tror Emil Scheel på sejren torsdag.

- Vi kan vinde alle kampe, og vi kan spille lige op med alle hold. Midtjylland hjemme, hvorfor skulle vi ikke kunne det, siger Emil Scheel. 

02:51

VIDEO: Se her hvad Dennis Flinta havde at sige efter nederlaget mod Brøndby IF.

Luk video