EM slik fra Søften

Nyt samarbejde mellem DBU og Scan Choco

Et utraditionelt samarbejde mellem Scan Choco A/S fra Søften ved Aarhus og DBU betyder, at danskerne til sommer kan hygge sig med EM slik, når det danske landshold skal spille EM i Polen/Ukraine.

Kristian Hyllested fra Scan Choco A/S forklarer her om baggrunden for samarbejdet:

- Vi har en lang tradition for at følge landsholdet her i firmaet, særligt min far Jens-Jacob Hyllested har været af sted til mange slutrunder. Derfor var det oplagt, at lave en serie til det kommende EM. Vi rettede henvendelse til DBU i sommeren 2011, og fik skruet et godt samarbejde sammen,  fortæller Kristian Hyllested, adm. direktør i Scan Choco A/S.

Tidligere har Scan Choco A/S solgt samlebilleder med tyggegummi, men det er første gang, at firmaet laver en decideret produktserie målrettet en begivenhed. I forbindelse med EM Slik-serien lancerer firmaet hjemmesiden www.boldslik.dk

EM Slik-serien vil komme til at bestå af DBU's 12. mand, som er en figur med skumben, Fodboldpokalen Mega Lolly slikkepind, og tyggegummi med samlebilleder af landsholdsspillerne i flot emballage i landsholdets farver.