Elstrup hænger med hovedet

Kronjyderne er i akut nedrykningsfare

Foto: Randers FC

Det er ikke sjovt at være træner for Randers FC for tiden. Det kunne man tydeligt se og høre på Peter Elstrup efter holdets 1-2-nederlag til FC Nordsjælland onsdag aften.  For på den måde er holdet i akut nedrykningsfare, og det sætter sit kraftige præg på humøret.

- Det er hårdt lige i dag, og det er det nok også i morgen. Så må jeg se, om jeg ikke han få spillerne på ret køl igen, siger Peter Elstrup.

Efter nederlaget sætter han tal på den pointhøst, som han forventer skal til, hvis Randers skal overleve i Superligaen.

- Jeg vil sige, at der skal fire til seks point til, men nu må vi se, hvordan det går de andre bundhold, siger Peter Elstrup, der på den måde kan rette fokus på de andre nedrykningskandidater, der spiller torsdag og fredag.

- Vores situation ser ikke bedre ud, kan Randers-træneren i hvert fald konstatere efter onsdagens nederlag.  Holdet mangler FC Midtjylland ude og Esbjerg hjemme i de to sidste runder af Superligaen.

Forud for disse vigtige kampe skal Peter Elstrup forsøge at få spillerne til at glemme den anden halvleg, holdet leverede mod FCN efter en føring på 1-0 ved pause.

- Første halvleg er godkendt, men anden halvleg er jeg ikke tilfreds med. Det har jeg også fortalt spillerne. De er heller ikke selv tilfredse, siger Peter Elstrup.