ELRO bliver til EnergiMidt

ELRO og EnergiMidt går sammen i ét selskab

Danmarks fjerdestørste energiselskab er nu en realitet efter at de relevante myndigheder har godkendt ELROs fusion med EnergiMidt. Det åbner for nye muligheder for forsyningskunderne i Randers-området.

Der er masser af perspektiver i, at ELRO og EnergiMidt går sammen i ét selskab. Det besluttede repræsentantskaberne i ELRO og EnergiMidt sidst på året 2012, og siden er der blevet arbejdet intensivt med at forberede en succesfuld sammenlægning.

Nu har de sidste myndigheder så givet endeligt tilsagn, og dermed er de sidste forudsætninger for gennemførelsen opfyldt:

- Vi er sikre på, at vores forstærkede energiselskab i endnu højere grad end tidligere kan være med til at præge udviklingen såvel lokalt som i regionen, og at det nye selskab samtidig vil danne grundlag for en endnu bedre forretning, udtaler Mads Miltersen, direktør i EnergiMidt, som sammen med ELROs adm. direktør Chris Dahlerup har været primus motor i fusionsprocessen. 

Bliver del af EnergiMidt

Fusionen betyder, at ELRO bliver en integreret del af EnergiMidt. Alle medarbejdere hos ELRO er omfattet af salget til EnergiMidt, hvor aktiviteter og kundeforhold også fortsætter.

Nettariffer og abonnementsprisen i ELROs område tilpasses EnergiMidts. For en almindelig husstand betyder det en mindre årlig besparelse.

- Der er mange lighedspunkter mellem de to selskaber - organisatorisk, systemmæssigt og ikke mindst kulturelt. Det gør arbejdet med sammenlægningen væsentligt lettere - både i forhold til medarbejderne og over for kunderne, som vil få leveret strøm ganske som de plejer, supplerer Chris Dahlerup.   

Mulige besparelser

Godkendelsen betyder også, at EnergiMidt nu sætter fuld fart på kampagneaktiviteterne i Randers-området, så kunderne hos ELRO kan få de samme fordele som resten af EnergiMidts kunder.

Det betyder mulige besparelser på forskellige el-produkter og tilbud om installation af fiberbredbånd. Og netop fiberen står højt på mange af de tidligere ELRO kunders ønskeseddel. 

- Vi er allerede i gang med kampagner for fiber i Læsten, Sønderbæk og Øster Bjerregrav, og er ved at kortlægge og planlægge kommende aktiviteter i hele markedsområdet, fortæller Mads Miltersen.