Elever er stjerner i teatershow

Elever fra Aarhus Produktionsskole opfører totalteater på Godsbanen

02:00

1 af 2

Lørdag aften bliver elever fra en aarhusiansk produktionsskole til stjerner i et teatershow. De har fået hjælp af verdenskendte spanske performancekunstnere, som har stået bag flere åbningsceremonier ved OL.

Det er teaterstykker om minder lige fra fødslen, til døden står for døren, og stykket ligner på ingen måde et klassisk teaterstykke.

Lørdag aften viser eleverne fra Aarhus Produktionsskole deres forestilling, hvor publikum bliver en del af teaterstykket.

- Den barriere, der er mellem scenen og publikum, som sidder og kigger på, er brudt fuldstændig. Det er meget mere dynamisk den måde, som vi bevæger os på, siger Clement Peters, der er studerende på musiklinjen på Aarhus Produktionsskole og en del af forestillingen.

De seneste 14 dage har 150 elever fra produktionsskolen arbejdet med at sætte teaterstykket sammen. Her har de fået hjælp fra en verdenskendt spansk teatergruppe, der er kendt for hele tiden at skubbe grænserne i teaterverdenen.

- Det er anderledes for publikum, for de er midt i stykket. Det er vigtigt. Folk kan bevæge sig rundt i stykket og se på skuespillerne fra en meters afstand, siger Nadala Fernandez, der er instruktør i La Fura dels Baus fra Barcelona i Spanien.

Du kan se mere om forestillingen i indslaget øverst på siden.