Elektronik-virksomhed brændt ned til grunden

Brandvæsnet rykkede ud til brændende træbygning i Gl. Rye

Foto: Google Maps

En elektronikvirksomhed i Gl. Rye er torsdag formiddag brændt ned til grunden under en voldsom brand.

Østjyllands Brandvæsen sendte i alt syv mand af sted til den brændende bygning på Emborgvej, straks efter at der blev slået alarm kl. 08.08.

Da brandfolkene ankom til stedet, var træbygningen allerede omspændt af flammer. Selve bygningen kunne derfor ikke reddes. 

Læs også Politi søger hjælp: Kender du denne døde mand?

- Der er tale om en træbygning med græs på taget. Den brændte meget hurtigt, og vi koncentrerede i første omgang indsatsen om den del af bygningen, som indeholdt et værksted. Derudover ville vi undgå, at ilden bredte sig til et stråtækt hus i nærheden, siger indsatsleder Casper Bæk fra Østjyllands Brandvæsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Under arbejdet på stedet fik brandfolkene fra Ry assistance fra kollegerne i Skanderborg, som sendte to personer og en tankvogn af sted. 

Den brune træbygning midt i billedet brændte ned til grunden. Bygningen tilhører en elektronikvirksomhed. Foto: Google Street View

Det lykkedes brandfolkene at redde noget af inventaret i bygningen i elektronikvirksomheden, ligesom de forhindrede ilden i at brede sig til andre bygninger i området. 

- Vi fik båret noget elektronik ud af bygningen, men derudover er der ikke meget, der er reddet. Der er ikke så meget tilbage af bygningen, forklarer indsatsleder Casper Bæk.

Læs også Anklage: Nevø giftede sig med dement onkel for at score arv

Kort før middag var ilden slukket. Nogle af brandfolkene blev dog på stedet for at holde øje med, om ilden blussede op.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden.

Det er endnu uvist, hvad der er årsag til branden. Det skal politiets teknikere nu i gang med at undersøge.