Fodbold-eksperter uenige med brugerne: Helt i skoven!

Der er delte meninger om, hvem der har været den bedste i trænerstolen i den netop forgangne sæson, og eksperterne kunne ikke helt forstå brugerne

02:17

Troels Henriksen fra Jyllands-Posten tog sig til hovedet, da han hørte, hvem Fodbold med Horups brugere havde valgt som årets træner i Østjylland.

- Nej nej, hold nu!

Sådan lød den umiddelbare reaktion fra Jyllands Postens Troels Henriksen, da han hørte, hvem Fodbold med Horups brugere havde valgt som årets østjyske træner.

Af de mere end 1.000 afgivne stemmer i vores afstemning om årets østjyske drømmehold, havde 30,3% nemlig valgt Glen Riddersholm som den bedste østjyske træner i Superliga-sæsonen 2016/17.

Brugernes stemme på årets østjyske træner

Nr. 1: Glen Riddersholm (AGF) - 30,4%
Nr. 2: Peter Sørensen (Silkeborg IF) - 29,6%
Nr. 3: Bo Henriksen (AC Horsens) - 25%
Nr. 4: Ólafur Kristjánsson (Randers FC) - 15%

- Nu skal man passe på, hvad man siger om brugerne, for de er potentielt også vores kunder, men den er altså helt i skoven den der, sagde Troels Henriksen i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

Chefredaktøren på Århus Stiftstidende var helt enig.

- Vi har at gøre med en mand, der har det fjerdestørste budget. De spille fuldstændigt skandaløst hele efteråret og et stykke ind i foråret, sagde Jan Schouby, der dog anerkender, at Glen Riddersholm leverede en godkendt afslutning på sæsonen.

Læs også Brugerne har talt: Her er det østjyske drømmehold!

- De slutter flot af. Det man må rose ham for, er at han virkelig har fået skabt et godt defensivt fundament.

Det skal dog siges, at der kun var sølle seks stemmer mellem AGF-træneren og hans ditto fra Silkeborg IF, Peter Sørensen.

Hos panelet var der ingen tvivl: her blev Peter Sørensen årets træner.

- Peter Sørensen slutter jo med Silkeborg et par pladser over AGF, med et mindre budget og spillere, der er langt mindre prøvede end dem, Glen Riddersholm har fået hentet til holdet, lød det fra Troels Henriksen.

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup her: