Ekspert: Randers har hentet et par dyre drenge

Det er ifølge chefredaktøren på Tipsbladet et par spillere til den tunge ende af lønhierarkiet, der er hentet ind hos kronjyderne

Randers FC har inden for to dage hentet både tyske Marvin Pourie og Mayron George fra Costa Rica. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Tipsbladets Troels Bager mener, at Randers FC med deres seneste nyindkøb sender et signal om, at klubben vil investere for at havne i den bedste halvdel af rækken. Ifølge hans oplysninger vil både Marvin Pourié og i særdeleshed Mayron George blive nogle af de bedst betalte i klubben.

- Jeg er overbevidst om, at de begge får en solid hyre. Og så er mit bud også, at Randers har givet Hobro omkring 2,5 mio. kr. for Mayron George, plus at Hobro garanteret har skaffet sig en god videresalgsklausul, siger Troels Bager til tv2oj.dk.

Læs også Randers FC henter ny angriber hos Hobro

Han ser faktisk handlingerne som et tegn på, at kronjyderne er villige til at bruge set i Randers-perspektiv mange penge på kendte navne.

- Især Mayron George har et stort potentiale. Han er brølstærk og virkelig hurtigt. Jeg kan godt se for mig, at han scorer et to-cifret antal mål på en sæson, hvis holdet finder en måde at sætte ham i scene på, forklarer Tipsbladets chefredaktør.

Ishak bliver solgt
Flere har tidl. kritiseret især Marvin Pourié for at være et problembarn, der kun skaber dårlig stemning i en trup. Men Troels Bager tror, at Randers FC godt er klar over, hvilke typer man har fået ind på holdet.

- De tænker stort set kun på dem selv og på at score. Der er tale om rigtige målscorere, og dem er der ikke plads til 22 af på et hold. Men Randers tror på, at man kan bære de to nye angribere og udvikle dem, mener Troels Bager.

Læs også Randers FC henter endnu en angriber

Når fodboldeksperten kigger på Randers’ nuværende trup og de angribere, der pt. er til rådighed, så forventer han helt klart også, at der bliver sendt en angriber den anden vej.

- Mayron George kunne godt ligne erstatningen for Ishak, som meget vel kunne gå hen og blive solgt. Det er selvfølgelig fedt for Olafur (Randers-cheftræner Olafur Kristjansson, red.) at have så mange at vælge mellem, men lige nu er der bundet for mange lønkroner i truppen, lyder det fra redaktøren.

Både Marvin Pourie og Mayron George er allerede tiltrådt i Randers FC.