Ekspedient blev snydt af tricktyv

Udenlandsk mand ville indløse Oddset-kuponer, men endte med at stikke af med den ene af kuponerne

At skabe forvirring er ofte tricktyvenes fortrukne metode til at få fat i penge eller andre værdifulde ejendele.

Det var også tilfældet søndag aften i en butik på Toftevej i Hornslet.

Omkring klokken 17 kom en udenlandsk mand ind i butikken med seks Oddset-kuponer, som han havde udfyldt og ville have kørt igennem maskinen.

Ifølge Østjyllands Politi udviklede det sig hurtigt til en forvirrende affære. Efter de seks udfyldte kuponer var kørt igennem, ville han pludselig ikke købe de to af dem alligevel og bad om at få dem annulleret.

Herefter fortrød manden sit valg og ville have alle seks kuponer kørt igennem igen, fordi han nu var i tvivl om, hvilke der skulle annulleres.

Ekspedienten gjorde, som han eller hun fik besked på og manden valgte så at annullere den ene af kuponerne.

Imens ekspedienten annullerede kuponen, så manden sit snit til at stikke den ene af kuponerne i lommen.

Han betalte derfor kun for de fire tilbageværende kuponer, som alle var på 10 kroner stykket, mens den kupon, manden stjal, var på 1.000 kroner.

Netop denne metode hører man ofte om hos Østjyllands Politi:

- Det lykkes desværre rigtig tit, at de snyder sig til penge eller andet. De er meget hurtige på fingrene, siger politiassistent Marianne Morgen til tv2oj.dk.

Manden kørte fra butikken i en bil sammen med en anden mand.

Signalement

Tricktyven beskrives som ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år gammel og 180-185 centimeter høj. Han var almindelig af bygning, brun i huden og havde sort, kort hår.

Ifølge vidneforklaringen talte han dansk med accent. Han var iført en rød hættetrøje med hvid lynlås og mørkegrønne bukser med lomme i siden.