Efterlyst for drabsforsøg: 22-årig mand har meldt sig selv

Sydøstjyllands Politi bad torsdag offentligheden om hjælp til at finde manden, der blev beskrevet som farlig af politiet. Nu har han selv meldt sig

Den 22-årige var efterlyst for drabsforsøg på en 23-årig, som blev overfaldet af fire til fem gerningsmænd og tildelt flere knivstik samt slag og spark på en rasteplads mellem Vejle og Kolding. Foto: Ida Marie Odgaard - Scanpix

Den 22-årige Hassan Nasser, som Sydøstjyllands Politi torsdag efterlyste for et knivoverfald og drabsforsøg på en rasteplads mellem Vejle og Kolding, har meldt sig selv til politiet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi tidligt fredag morgen. 

Læs også Voldsom brand i lejlighed: Store flammer stod ud på altanen

Sydøstjyllands Politi bad torsdag offentligheden om hjælp til at finde manden, der blev beskrevet som farlig af politiet. Man skulle derfor ikke selv forsøge at tilbageholde ham, lød politiets opfordring.

Ved drabsforsøget, der blev begået lørdag den 9. december ved Skærup Rasteplads Vest, blev en 23-årig mand overfaldet af fire til fem gerningsmænd og tildelt flere knivstik samt slag og spark. Han blev blandt andet stukket i lysken. 

Læs også Politi efterlyser 'farlig' 22-årig for drabsforsøg

To mænd var forinden allerede varetægtsfængslet for overfaldet. Det drejer sig om en 19-årig og en 20-årig mand.

Det 23-årige offer blev stukket med kniv i lysken. Politiet har tidligere oplyst, at vidner så tre til fem mænd jagte ham rundt på rastepladsen.