Eftersøgt mand fra Silkeborg er fundet i god behold

Den 24-årige mand, som Midt- og Vestjyllands Politi har søgt efter hele dagen, er nu dukket op i god behold

Den 24-årige blev meldt savnet, da han ikke mødte op på sit arbejde hos Fakta på Viborgvej i Silkeborg. Foto: Google Maps

Midt- og Vestjyllands Politi har gennem hele dagen søgt efter en 24-årig mand fra Silkeborg, der sidst var set lillejuleaften. Nu er han heldigvis dukket op i god behold. Politiet oplyser, at man ikke ved nærmere om, hvor han har været, og hvorfor han ikke har givet lyd fra sig før nu.

Den 24-årige blev meldt savnet, da han ikke mødte op på sit arbejde hos Fakta på Viborgvej juleaftensdag om morgenen. Der havde han ingen hørt fra ham siden aftenen før.

- Han skulle være mødt på arbejdet om morgenen juleaftensdag, men dukkede aldrig op, ligesom han også er udeblevet fra julebesøg. Han havde ingen mobil med sig, så vi har ikke rigtig noget at gå efter, lød det tidligere på dagen fra vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, til tv2oj.dk.

Læs også Stadig ingen spor af Lars Hjulmand efter ny video

En stor eftersøgning blev igangsat med udgangspunkt fra arbejdspladsen og mandens bopæl i området. Søndag eftermiddag lød det dog nedslående fra politiet, at der ikke var nye spor at gå efter. Men så dukkede manden altså selv op nogle timer senere.

Det var et stort område, hvor den 24-årige kunne befinde sig i, så derfor bad politiet offentligheden om hjælp, og på de sociale medier er efterlysningen af manden da også flittigt blevet delt og nået langt ud i Silkeborg og omegn.