Efteråret på teatret

Fra Moliere til Lindgren og Kim Larsen

Der er lidt for enhver smag på efterårets program hos Aarhus Teater.

Blandt andet er der verdenspremiere på et nyt stykke af en af landets mest succesfulde dramatikere, Christian Lollike i september. Stykket hedder "All My Dreams Come True" og handler om to mennesker, som sætter sig for at lave deres egen Disney Film.

I den aldersmæssigt anden ende af skalaen, opsættes "Den Gerrige" fra 1668 af franskmanden Moliere. Her er skuespilleren Niels Ellegaard i clinch med en flok ænder på scenen som hovedpersonen Harpagon. Et stykke hvor omdrejningspunktet er en altoverskyggende nærighed, som til tider skaber grinagtige situationer.

Også børn og barnlige sjæle er der tænkt på. I november de opleve genopsætningen af Astrid Lindgrens klassiker "Brødrene Løvehjerte".

Første tilladelse fra Larsen

Årets store teater-koncert bliver verdenspremiere på Kim Larsens sangunivers tilsat teater. En julegave fra teatret til publikum fra midt i december til slutningen af januar.

For første gang nogensinde har Kim Larsen givet et teater lov til at fortolke sange fra hans karriere som soloartist og sangskriver.

"Teaterkoncerten "Dagen før" fortæller gennem sange, ord og billeder om et rummeligt Danmark, om tiden der går og ikke kommer tilbage. Og om de løfter vi gav hinanden og ikke holdt", skriver Aarhus Teater på sin hjemmeside.