Efter påkørsel og skud: Politiet håber på hjælp fra vidner

Onsdag aften blev en ung mand bevidst påkørt i Aarhus. Østjyllands Politi håber på hjælp fra offentligheden

01:01

- Vi hører rigtig gerne fra vidner. Der er flere vidner, der allerede har henvendt sig, men vi hører gerne fra endnu flere, hvis der er nogen, der har set eller hørt noget onsdag omkring klokken 19.45 ude ved Herredsvej og Hasle Ringvej.

Sådan lyder det dagen derpå fra René Raffo, politiinspektør hos Østjyllands Politi, om den episode, der fandt sted onsdag aften i det nordvestlige Aarhus.

Politiet var mødt talstærkt op ved Hasle Ringvej og Herredsvej onsdag aften.

Klokken 19.45 blev en 23-årige mand på en scooter ifølge politiet bevidst påkørt af en bil på Hasle Ringvej, ligesom der formentlig også blev affyret skud på stedet. Efter påkørslen kørte den implicerede bil hurtigt væk fra stedet.

Den 23-årige brækkede ved påkørslen flere ribben og punkterede begge lunger. Han er nu uden for livsfare.

Læs også 23-årig kørt ned med vilje: Politiet fandt patroner på stedet

Onsdag aften blev et stort område afspærret og ringvejen lukket ned i adskillige timer, mens et stort antal betjente og politihunde gennemsøgte området. Her fandt politiet blandt andet patroner, der formodes at være affyret ved episoden.

Hundepatruljer gennemsøger området ved Hasle Ringvej onsdag aften. Der blev blandt andet fundet patroner. 

Ingen grund til bekymring

I dele af 2017 var Aarhus, og særligt den vestlige del af byen, præget af konflikt mellem bander, hvorfor man fra politiets side oprettede visitationszoner. Ifølge René Raffo er det endnu for tidligt at sige, om onsdagens episode har forbindelse til den konflikt.

- Det er for tidligt at sige endnu, om det her relaterer sig direkte til bandekonflikten, men det indgår selvfølgelig i vores efterforskning. Men det vi kan sige til at starte med er, at det her er et opgør mellem to grupperinger, siger politiinspektøren og fortæller, at man ikke skal være bekymret for at færdes i området.

Ved du noget?

Har du set eller hørt noget, eller har du oplysninger i sagen, hører Østjyllands politi gerne fra dig. Det kan ske på telefonnummer 114.

- Nej, det skal man ikke. Det her er ikke noget, der relaterer sig til den alminelige borger. Slet ikke.

Den 23-årige mand er fra Aarhus og er kendt af politiet i forvejen.

I forbindelse med påkørslen var Hasle Ringvej og Herredsvej spærret i adskillige timer, og trafikanter blev derfor tvunget til at finde andre veje rundt i byen. 

Øverst på siden kan du se interviewet med René Raffo fra Østjyllands Politi.

00:52

VIDEO: Her kan du se politiet arbejde på gerningsstedet onsdag aften.

Luk video