Efter 1-1 mod AGF: Randers-træner pavestolt af sine spillere

Selv om Olafur Kristjansson ærgrer sig over, at AGF udlignede til sidst, er han yderst tilfreds med Randers-spillernes indsats

03:26

Både Olafur Kristjansson og Glen Riddersholm er tilfredse med den indsats, deres respektive hold lagde for dagen i fredagens brag mellem Randers FC og AGF.

AGF måtte igen - for fjerde kamp i streg - se modstanderne score til allersidst. Mayron George bragte Randers FC i front i det 89. minut, inden Morten Duncan Rasmussen udlignede på straffespark i dommerens overtid.

- Resultatet er lidt skuffende i betragtning af, at vi kommer foran så sent i kampen, siger Randers FCs cheftræner, Olafur Kristjansson, til TV 2 I ØSTJYLLAND og uddyber:

Læs også Randers FC og AGF delte i dramatisk lokalbrag

- Min fornemmelse i forhold til spillernes indsats, energi og attitude er meget positiv. Jeg er pavestolt af den måde, de angriber kampen på. Hvordan de skaber chancer, og i første halvleg er de meget tæt på at score, siger han om sine spilleres præstation.

I AGF-lejren er der også tilfredshed. Cheftræner Glen Riddersholm mener, det er fortjent, at aarhusianerne tager et point med hjem. 

- Holdet viser utrolig moral godt bakket op af de mange AGF-fans, som dominerer BioNutria Park, siger han til TV 2 I ØSTJYLLAND og uddyber: 

Læs også Randers-spiller begik straffe og fik rødt: Jeg er ked af det

- Det er fedt, at vi kan bevare roen og overblikket og lægge boldene ind i feltet og få det straffespark, der til sidst retfærdiggør, at vi får det ene point.

Vigtigt for moralen

Glen Riddersholm mener, AGF kan tage meget med fra kampen i Randers:

- Alle point er vigtige dér, hvor vi er. For moralen og for den udvikling vi fortsat skal tage, er det noget, der kan bygges videre på, siger han.

Randers FC og AGF har hver én kamp tilbage, inden holdene i Superligaen splittes i mesterskabsspil og nedrykningsspil. Randers kan stadig spille sig i førstnævnte, mens AGF allerede har sikret sig en plads i nedrykningsspillet.

I videoen øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Olafur Kristjansson.

02:19

VIDEO: Se et interview med AGF-cheftræner Glen Riddersholm.

Luk video