E-sport: Superligaklub etablerer tre FIFA-hold

AC Horsens har etableret Horsens Esport, og som en start har klubben lanceret tre hold i FIFA, League of Legends og Counter-Strike

AC Horsens ser store muligheder i esport, og direktør Kristian Nielsen er glad for, at Horsens Esport efter grundigt forarbejde er blevet en realitet. Arkivbillede.

De fleste fodboldfans forbinder højst sandsynligt AC Horsens med Superligaen og ikke computerspil.

Men fremover skal klubben også kendes for konkurrencedygtige hold i FIFA, League of Legends og Counter-Strike. Det skriver klubben på deres hjemmeside. 

Læs også Elitesport på skoleskemaet: - Vi ser gerne silkeborgensere til OL

AC Horsens har etableret Horsens Esport, og som en start har klubben lanceret tre hold i FIFA, League of Legends og Counter-Strike. I alt er der tale om 20 esport-spillere.

Esport er en hastigt voksende sportsgren målt på økonomi og der er en rigtig stor målgruppe.

Kristian Nielsen, direktør, AC Horsens

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen ser store muligheder i esport, og han er glad for, at Horsens Esport efter grundigt forarbejde er blevet en realitet.

- Esport er en hastigt voksende sportsgren målt på økonomi, og der er en rigtig stor målgruppe, så det er et område, vi forventer os meget af. Vores 20 esport-spillere kommer til at spille i vores trøjer både nationalt og internationalt, og der er ingen tvivl om, at der er et kæmpe potentiale, som vi glæder os til at indfri, skriver direktør Kristian Nielsen på AC Horsens hjemmeside. 

Læs også Spilkonsulent: Esport kræver både fysik og taktik

Kristian Nielsen og resten af AC Horsens vil sikre de bedste rammer for esport-spillerne gennem sponsorater. Klubben er i kontakt med Elgiganten, og andre virksomheder har i følge direktøren også vist stor interesse for at være med.

AC Horsens præsenterer klubbens esport-spillere ved VIP-arrangementet før søndagens kamp mod FC København.