Dybt skuffet Pourié: Jeg skulle have scoret to eller tre

Randers FC's tyske angriber var meget utilfreds med sin præstation mod Silkeborg, men han afviser, at scoringsproblemet er mentalt

01:39

Med 0-2-nederlaget til Silkeborg IF søndag eftermiddag har Randers FC ikke scoret i seks kampe i træk.

Især angriber Marvin Pourié havde adskillige muligheder for at få bolden i nettet, og efter lokalopgøret var frustrationerne over ikke at få et mål på kontoen ikke til at tage fejl af.

- Ét? Jeg skulle have scoret mindst to eller tre! Det er jo det, jeg får løn for, og selvfølgelig er jeg meget skuffet over mig selv, siger Marvin Pourié til TV 2 | ØSTJYLLAND, inden han fortsætter:

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"88879\"}"]

 

- Derfor tager jeg også skylden oppe foran. Jeg er ene angriber. Jeg blev valgt i startopstillingen, for at jeg skulle score mål.

I hovedet på spillerne

Efter kampen sagde cheftræner Ólafur Kristjánsson, at en del af forklaringen på scoringskrisen skal findes i hovedet på spillerne.

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"88883\"}"]

 

Marvin Pourié er dog ikke nervøs for, at det er oppe i hovedet, den er gal på ham. Selvtilliden er der nemlig, fastslår han.

- Jeg giver ikke en skid for den mentale del af mit spil. Jeg er mentalt stærk, jeg har tilliden, og jeg skal bare træne hårdt og gøre alt. I en af de næste to kampe skal jeg nok bryde isen og begynde at score mål igen, lyder det selvsikkert fra tyskeren.

Marvin Pourié har scoret tre mål i denne sæson. Det seneste mål skal vi tilbage til november for at finde. Her nettede den 26-årige angriber i 2-1-sejren over Viborg.

Se et interview med den skuffede Randers-angriber øverst i artiklen.