Duncan: Vi skulle vise, at vi kunne kæmpe os tilbage

Morten Duncan kom på tavlen for første gang i sæsonen

01:19

AGF skulle mandag aften forsøge at vende en dårlig form med to nederlag i træk. Modstanderen var FC Nordsjælland, og på hjemmebanen Ceres Park viste aarhusianerne, at de også kan vinde fodboldkampe. 

Morten Duncan kom på tavlen for første gang i sæsonen Foto: Henning Bagger - Scanpix

Det var især klubbens stjerneangriber Morten ’Duncan’ Rasmussen, der havde andel i sejren. Med to mål i anden halvleg fik han vendt et truende nederlag til en komfortabel sejr.

Det var samtidig Duncans første mål i dette års Superliga-sæson.

- Det var fedt at score, men forløsningen var, at vi fik en hjemmesejr, og at vi fik en sejr, det luner i tabellen, og det er vigtigt for vores selvtillid. Vi har egentlig gjort det godt i sidste kamp i Aalborg, men vi kollapsede i to minutter, der gav dem sejren, så vi skulle vise, at vi kunne kæmpe os tilbage, og det synes jeg, at vi gjorde godt, siger Morten ’Duncan’ Rasmussen. 

Læs også Duncan fører AGF fra truende nederlag til sejr

Det var ellers FC Nordsjælland, der kort før pausen fik bragt sig foran 0-1 efter scoring af Ingvartsen kort før pausen. Men AGF kom tilbage i kampen i anden halvleg.

Først nettede Duncan to gange, før debutanten Jesper Juelsgaard kunne krone sin debut med et mål.

- I foråret var vi også gode til at komme tilbage, når vi kom bagud, så den styrke, den er rigtig god. Nu skal vi lige vende den om, så vi kommer foran med et par stykker, siger Morten ’Duncan’ Rasmussen. 

02:46

AGF's cheftræner, Glen Riddersholm, havde rosende ord til Duncan efter kampen

Luk video