Dumt: Stjal chokolade for 76 kr. med hash og ure i lommerne

En 26-årig mand blev mandag taget i at stjæle chokolade fra kiosk på Hovedbanegården i Aarhus, men det var ikke hans eneste forbrydelse

Genrefoto. Foto: Colourbox

Tyveriet blev begået mod en 7-Eleven-kiosk i banegårdshallen i Aarhus. Foto: Google Street View

1 af 2

Hvis du skulle få lyst til at planlægge et butikstyveri, så gør ikke som en 26-årig iransk mand gjorde i 7-Eleven på Hovedbanegården i Aarhus mandag aften.

Han valgte at stjæle chokolade for 76 kr., samtidig med han havde lommerne fyldte med hash og piller samt flere ure, han ikke kunne redegøre, hvor kom fra.

- Vagter tilbageholdt manden, fordi de tog ham i at stjæle chokoladen. Ved anholdelsen fandt betjentene 25 gram hash, en hashvægt, en bidetang med hashrester, tre Casio-ure med prismærker samt en pose med piller på ham, siger politiassistent ved Østjyllands Politi Marianne Morgen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Horsens-virksomhed tiltalt for skattefusk i millionklassen

Urene havde manden ifølge ham selv købt af en ven, imens han ikke kunne forklare, hvor pillerne stammede fra.

- Vi skal nu have undersøgt, hvor tingene kommer fra. Manden blev i første omgang anholdt og afhørt i sagen, inden han blev løsladt igen. Det er ikke blevet vurderet nødvendigt at fremstille ham i et grundlovsforhør, siger Marianne Morgen.

Østjyllands Politi forventer nemlig, at manden bliver i landet, da han er asylansøger, og hans sag er ved at blive behandlet.

Læs også Butikstyv slog ekspedient med stjålet sko

- Derfor har han en rimelig god grund til ikke at stikke af. Han er dog fortsat sigtet for loven om salg af euforiserende stoffer, butikstyveri og hæleri, fortæller Marianne Morgen.   

Tyveriet fandt sted kl. 23.20 mandag aften.